773 163 895

Volejte Po–Pá, 8:00–16:00

Pánská kosmetika Beviro, aneb ukažte světu svou lepší tvář

Příběh značky Beviro se začal psát v roce 2016. Tehdy vrcholila oblíbenost plnovousů a pár přátel v té době dospělo k závěru, že jim na trhu chybí kvalitní přírodní olej na vousy, který k nám současně neputoval přes půlku Evropy. Tak vznikl historicky první a dodnes jeden z nejoblíbenějších produktů téhle české značky, v jejíž nabídce dnes najdete přes 30 druhů kosmetiky - na vlasy, vousy, holení i pleť.

  • Blog

30.09.2024

Pánská kosmetika Beviro, aneb ukažte světu svou lepší tvář

Autor: Michal Byrtus - 3 minuty čtení

Beviro dodnes stojí na třech pilířích:

  • 1. Od mužů pro muže

Beviro není pouhým oddělením dámské značky kosmetiky. Vyvíjejí a testují jej muži, kteří jej následně sami používají a dobře tak rozumějí tomu, co v dnešním náročném světě potřebují k tomu, aby se cítili i vypadali lépe a mohli tak ukázat světu svou lepší tvář.

  • 2. Maximálně přírodní

Příroda je ne tak úplně tajná zbraň značky Beviro. V praxi to znamená, že každý z výrobků téhle značky je vymyšlen tak, aby byl v maximální možné míře přírodní. Zcela v něm chybí póry ucpávající a vlasy i vousy oslabující silikony, kontroverzní parabeny a jiné látky, u nichž je třeba jen podezření na jejich možnou škodlivost. Hlavním posláním Beviro vývojářů ovšem je, aby jejich produkty byly prvotřídně funkční, bez kompromisů. A s tím jim občas trocha zcela bezpečné látky nevytvořené samotnou přírodou pomoci musí. Nač by vám ostatně byl přípravek, který nefunguje, případně se v koupelně za pár týdnů zkazí.

Česká kosmetika Beviro

  • 3. Vyrobeno v České republice

Žádné vyvinuto v ČR, vyrobeno kdovíkde. Beviro ctí silnou tuzemskou tradici na poli vysoce kvalitní kosmetiky a veškeré produkty vyrábí pěkně u nás doma. Krom větší udržitelnosti to přináší i možnost vyladit nové receptury do nejmenších detailů a současně zajistit nekompromisní kontrolu kvality.

 

Být mužem dnes není snadné. S Beviro vám to ale půjde o pořádný kousek lépe.

Zpět na články