773 163 895

Volejte Po–Pá, 8:00–16:00

Představujeme: Noberu Stockholm

V roce 2016 založil švédský podnikatel a barber Iman Khalaf značku Noberu of Sweden s cílem transformovat každodenní péči o muže na sofistikované rituály. Během krátké doby se Noberu stalo synonymem pro prémiové produkty, které nejen vylepšují vzhled, ale také zvyšují sebevědomí a pocit pohody.

  • Blog

23.07.2024

Představujeme: Noberu Stockholm

Autor: Michal Byrtus - 4 minuty čtení

Zakladatel Iman Khalaf

Iman Khalaf je vizionářský podnikatel a ve Švédsku velmi populární barber, který chtěl vytvořit značku, jež by přinesla na trh komplexní řadu produktů pro muže. Jeho cílem bylo nabídnout mužům více než jen běžné produkty péče - chtěl změnit způsob, jakým muži vnímají a provádějí své každodenní rituály. Khalaf je známý svou vášní pro kvalitu a detail, což se odráží ve všech produktech značky Noberu​.

Filozofie a vize značky Noberu

Noberu si klade za cíl předefinovat mužskou péči a rozbíjet tradiční stereotypy. Značka se snaží oslovit moderní muže, kteří si cení péče o sebe bez ohledu na konvenční představy o mužnosti. Název "Nõberu" pochází z japonštiny a znamená "vznešená osoba", což odráží závazek značky k eleganci a sofistikovanosti.

Popularita Noberu v České republice a na Slovensku

Značka Noberu Stockholm je v České republice a na Slovensku dostupná již od roku 2017 a rychle se stala jednou z nejprodávanějších značek na našem eshopu. Jejich matná pomáda je náš neprodávanější stylingový produkt jak mezi barbery, tak i mezi koncovými zákazníky. Získala si oblibu díky skvělé vůni a také díky své schopnosti dodat vlasům přirozený matný vzhled s dlouhodobou fixací. Letošní novinkou v sortimentu je Ocean Powder, inovativní stylingový produkt, který kombinuje stylingový pudr a sprej se s mořskou vodou a nabízí jedinečnou texturu a objem vlasů. Tento produkt má velký potenciál stát se hitem, protože nemá konkurenci.

 

 

Zákaznická základna Noberu

Cílovou skupinou značky jsou muži ve věku 18 až 70 let z vyšší a střední třídy, kteří si cení kvalitních produktů a chtějí vypadat dobře. Produkty značky Noberu jsou dostupné v renomovaných obchodech, jako jsou Harrods v Londýně a Nordiska Kompanient ve Stockholmu, což potvrzuje jejich prémiový status na trhu.

 

Udržitelnost a kvalita

Noberu klade velký důraz na udržitelnost a kvalitu. Valná většina produktů je vyráběna ve Švédsku s využitím ekologicky šetrných procesů a obalových materiálů. Značka se vyhýbá škodlivým chemikáliím, jako jsou parabeny, a zajišťuje, že její produkty jsou bezpečné pro uživatele i životní prostředí.

 

Noberu Stockholm je průkopníkem v oblasti pánské péče, nabízející kombinaci tradice a moderního přístupu. Díky zaměření na kvalitu, udržitelnost a sofistikovaný branding si značka úspěšně vydobyla své místo na trhu a oslovuje moderní muže, kteří si cení elegance a péče o sebe.

Zpět na články

Mohlo by vás také zajímat

Všechny články