773 163 895

Volejte Po–Pá, 8:00–16:00

Vousatý adventní kalendář 2024: Potěší každý vous!

Adventní kalendář není jen pro děti! Už dávno se přenesl i do světa dospělých a pro všechny vousáče je skvělou příležitostí, jak si čekání na Vánoce pořádně zpestřit. Každý muž, který pečuje o své vousy, si totiž zaslouží něco speciálního – a právě proto přichází luxusní Vousatý kalendář.

  • Blog

08.10.2024

Vousatý adventní kalendář 2024: Potěší každý vous!

Autor: Michal Byrtus - 5 minut čtení

Jak vznikl adventní kalendář?

Historie adventního kalendáře sahá až do 19. století, kdy se začal objevovat v Německu. Jeho počátky jsou spojeny s křesťanskou tradicí, kdy rodiny každý den odpočítávaly dny do Vánoc tím, že rozsvěcovaly svíčku nebo vystavovaly malý obrázek s biblickým motivem. První tištěný adventní kalendář vznikl v roce 1903, kdy Gerhard Lang, německý tiskař, uvedl na trh kalendář s barevnými obrázky a malými dvířky.

Postupně se kalendáře staly populárními po celém světě a od padesátých let začaly obsahovat i drobné sladkosti, jako čokoládu. S rostoucí oblibou a komercializací se začaly objevovat různé variace – dnes si tak můžeme vybrat od čajových adventních kalendářů přes kosmetické až po ty zaměřené na různé koníčky a záliby.

 

Proč je adventní kalendář pro vousáče skvělým dárkem?

Díky pečlivě vybranému obsahu je tento adventní kalendář ideální pro každého muže, který dbá na vzhled svého plnovousu. Nejenže si s ním užije každodenní překvapení, ale může také objevit nové produkty a značky, které mu mohou pomoci lépe pečovat o jeho vousy. Takový kalendář je skvělý způsob, jak si dopřát trochu luxusu a radosti během zimního období, kdy je péče o pleť a vousy důležitější než kdy jindy. Kalendář navíc přichází v krásném balení, které samo o sobě působí jako dárek. 

 

Co najdete v adventním kalendáři pro vousáče?

Vousatý kalendář je perfektní dárek pro každého, kdo se chce nechat hýčkat. Obsahuje totiž hned 24 překvapení na každý den adventu. V každém okénku se skrývá produkt určený k péči o vousy a pleť. Ať už jsou to oleje na vousy, balzámy, vosky, šampony nebo pečující mýdla – jako byste každý rozbalovali malý vánoční dárek.

Produkty v kalendáři pocházejí od známých značek, které jsou proslulé svou kvalitou a odborností v péči o mužský vzhled. Každý vousáč si tak může vyzkoušet různé vůně, konzistence a textury, a objevovat, co mu nejvíce vyhovuje. Tento kalendář je tedy nejen příjemným zpestřením adventního období, ale také praktickým pomocníkem v každodenní péči.

Letošní edice přináší mix tradičních i zcela nových produktů, takže si na své přijdou jak ti, kteří už mají s kosmetikou pro vousy zkušenosti, tak nováčci, kteří teprve objevují svět péče o své vousy. Vousy si totiž zaslouží trochu té vánoční magie!

Zpět na články